Seilcharter med FP-katamaraner

Mange ønsker å gjøre egne erfaringer over tid før man evt. kjøper en katamaran. Leie av båt, hjemme eller i utlandet, har hjulpet flere på vei mot beslutning om kjøp. ScanCat formidler seilcharter i Norge og i eksotiske farvann som Karibien, Fransk Polynesia og Middelhavet.

Eller hva med å inngå en management-avtale med en av våre samarbeidspartnere, og ha tilgang på egen båt i varme strøk året rundt?

Kontakt oss for en hyggelig charterprat!

Utleie i Norge/Sverige/Danmark

Salina 48 (2008), Lipari 41 (2011), Mahè 36 (2008) og Mahé 36 Evo (2011) tilgjengelig for kvelds-, weekend- og ukecharter. Båtene leies ut med og uten skipper.

Nytt av året er mulighet for Hvalsafari og Nordlys-turer utenfor Tromsø og i Lofoten/Vesterålen. Endelig tilbyr vi mulighet til å oppleve dette fantastiske farvannet ombord i en Fountaine Pajot katamaran: Salina 48.

Baser i Oslo, Tromsø, Stavanger, Stockholm og København. Be om tilbud og prospekt.

Mahé 36

Utleie/charter i utlandet

Karibien
Mahé 36, Orana 44, Bahia 46 og Salina 48 tilgjengelig for bareboat eller crewed charter.
Vår samarbeidspartner TMM har charterbaser på Tortola, St. Vincent og Belize.
Vår samarbeidspartner Sparkling Charter har baser på Guadeloupe og Martinique.

Båt kan også leveres på andre lokasjoner/øyer. Èn-veis charter er også en mulighet (avslutte charter på annet sted enn startsted). Vi har gode anbefalinger på opplegg og rute i dette utrolige seil-farvannet. Be om tilbud og prospekt.

Fransk Polynesia/Tahiti
Mahé 36, Lavezzi 40, Belize 43 og Bahia 46 tilgjengelig for bareboat eller crewed charter. Vår samarbeidspartner Tahiti Yacht Charter på øya Raiatea anbefaler ruter som omfatter bl.a. Bora-Bora, Huahine, Taha’a, mm. Opplev seiling i paradis! Be om tilbud og prospekt.

Middelhavet/Kroatia
Lipari 41, Orana 44 og Salina 48. Opplev fantastiske Kroatia - nydelig farvann og fornuftige priser, kun en kort flytur unna! Baser i Split og Dubrovnik.

Lavezzi 40 (2008). Hellas; Båten er svenskeiet, har 8 senger og leies ut bareboat fra Athen.
Be om tilbud og prospekt.

Taiti 80