Seilcharter med FP-katamaraner

Mange ønsker å gjøre egne erfaringer over tid før man evt. kjøper en katamaran. Leie av båt, hjemme eller i utlandet, har hjulpet flere på vei mot beslutning om kjøp. ScanCat formidler seilcharter i Norge og i eksotiske farvann som Karibien, Fransk Polynesia, Kroatia og Middelhavet.

Eller hva med å inngå en management-avtale med en av våre samarbeidspartnere, og ha tilgang på egen båt i varme strøk året rundt?

Kontakt oss for en hyggelig charterprat!

Utleie i Norge/Sverige/Danmark

Salina 48 (2008), Lipari 41 (2011), tilgjengelig for kvelds-, weekend- og ukecharter. Båtene leies ut med og uten skipper.

Vår samarbeidspartner Boreal Yachting arrangerer Hvalsafari og Nordlys-turer utenfor Tromsø og i Lofoten/Vesterålen. Endelig tilbyr vi mulighet til å oppleve dette fantastiske farvannet ombord i en Fountaine Pajot katamaran: Salina 48.

Baser i Oslo, Tromsø, Stavanger, Stockholm og København. Be om tilbud og prospekt.

Mahé 36

Utleie/charter i utlandet

Karibien
FP Isla 40, Lucia 40, Elba 45, Saona 47 og Saba 50 tilgjengelig for bareboat eller crewed charter.
Vår samarbeidspartner iYachtClub har charterbaser på St. Thomas og St. Martin.
Vi samarbeider også med Sparkling Charter, Navigare Yachting og DreamYacht Charter. Baser på Tortola, Guadeloupe og Martinique.

Båt kan også leveres på andre lokasjoner/øyer. Èn-veis charter er også en mulighet (avslutte charter på annet sted enn startsted). Vi har gode anbefalinger på opplegg og rute i dette utrolige seil-farvannet. Be om tilbud og prospekt.

Fransk Polynesia/Tahiti
FP-katamaraner tilgjengelig for bareboat eller crewed charter. Vår samarbeidspartner Tahiti Yacht Charter på øya Raiatea anbefaler ruter som omfatter bl.a. Bora-Bora, Huahine, Taha’a, mm. Opplev seiling i paradis! Be om tilbud og prospekt.

Middelhavet/Kroatia
FP Isla 40, Lucia 40, Elba 45, Saona 47 og Saba 50 tilgjengelig for bareboat eller crewed charter. Opplev fantastiske Kroatia - nydelig farvann og fornuftige priser, kun en kort flytur unna! Baser i Split og Dubrovnik.

Vi har også samarbeidspartnere i Hellas og Frankrike

FP67